dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un projecte de depuració d’aigües guanya la vuitena edició dels Premis Cre@tic

creatics_280x87.jpgLa Sala Privat de Mataró va acollir dijous al vespre el lliurament dels Premis Cre@tic d’enguany. L’acte, que es va celebrar durant la Nit amb Visió, va guardonar amb 10.500 euros la tasca de tres empreses innovadores.

creatics_.jpgLa Sala Privat de Mataró va acollir dijous al vespre el lliurament dels Premis Cre@tic d’enguany. L’acte, que es va celebrar durant la Nit amb Visió, va guardonar amb 10.500 euros la tasca de tres empreses innovadores.

Tres empreses guanyadores

Aquesta vuitena edició, l’empresa mataronina Comercial Dolo ha estat l’empresa guanyadora dels Premis Cre@tic – organitzats per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (l’IMPEM) – gràcies al desenvolupament d’un producte que permet la reutilització d’aigua a les llars i que ja ha estat patentat a nivell mundial. El primer premi està dotat amb 6.000 euros. El segon premi dels Cre@tic, dotat amb 3.000 euros, ha estat per Incod Enginyeria Industrial; aquesta empresa ha desenvolupat un programari per a l’etiquetatge i marcatge, així com per a la identificació i traçabilitat de productes. El tercer premi, amb 1.500 euros, l’ha guanyat Pixelon Computer Graphics, una firma especialitzada en el disseny en 3D.

Projecte de final de carrera

D’altra banda, els Premis Cre@tic 2008 han atorgat un accèssit al millor projecte de final de carrera de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPM). La guanyadora dels 600 euros del premi ha estat Maria Pedrosa Lojo per un vídeo promocional "molt innovador" dels estudis de Graduat en Mitjans Audiovisuals, que s’imparteixen en aquest centre.

Càrrecs assistents

L’acte de la Nit amb Visió va ser presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron; i la presidenta de l’IMPEM, Alícia Romero. Hi també va assistir el secretari general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Antoni Soy.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris