divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un projecte Sociosanitari calellenc rep un premi de recerca i una beca d’investigació

hospital_calella_280x87_02.jpgEl projecte "Demència i principi d’autonomia" a càrrec de l’equip del centre Sociosanitari Sant Jaume de Calella ha rebut un premi de recerca en Gerontologia Clínica i una beca d’investigació en Bioètica.

El projecte "Demència i principi d’autonomia" a càrrec de l’equip del centre Sociosanitari Sant Jaume de Calella ha rebut un premi de recerca en Gerontologia Clínica i una beca d’investigació en Bioètica.

Estudi

L’estudi es basa en l’anàlisi qualitativa del procés d’informació diagnòstica en pacients amb demència, a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

Beca

L’equip format per Araceli Teixidó, Carme López, Yolanda Morcillo, Montse Parcerisa i Raquel Padrosa de l’Hospital de Calella ha rebut una beca d’Investigació en Bioètica per a dur a terme aquest projecte. L’acte de lliurament dels premis i  les beques que atorga la Fundació, va tenir lloc el passat 28 d’octubre a l’auditori de l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Premi

D’altra banda, aquest estudi també ha rebut el premi de la Fundació Conviure en la seva vuitena Edició de Premis de Recerca en Gerontologia Clínica. L’acte de lliurament es va celebrar el passat 19 de novembre a la Sala d’Actes de la Torre Agbar de Barcelona durant la cloenda de la III Jornada Sociosanitaria Mutuam / Fundació Conviure.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris