dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Menú ‘anticrisi’ en un Restaurant de Calella

restaurant_don_corleone_800x100.jpgEl Restaurant Don Corleone de Calella va oferir dilluns passat el seu habitual menú diari a només 3 euros. La iniciativa, que va formar una llarga cua a les portes de l’establiment, va servir en un sol dia més de 200 menús “anticrisi”.

Èxit de la iniciativa

Davant l’èxit obtingut, el propietari del Restaurant, Marcelo Bentos, ha decidit mantenir el menú de 3 euros tots els dilluns, fins a finals d’any. Segons Bentos, l’objectiu principal “és donar un toc d’humor a la crisi“.

Edifici Renaixentista

El Restaurant Don Corleone, ubicat al costat mateix de l’Ajuntament de Calella, ocupa una planta baixa de l’edifici de Can Galceran, un Casal gòtic-renaixentista del segle XVI, conegut també amb el nom de Can Giol.

14-10-2008 per Redacció | Ramon Texidó

2 comentaris per a “Menú ‘anticrisi’ en un Restaurant de Calella”

  1. […] de Mataró ofereix cada dijous un menú anticrisi per només 1,95 euros. Tot i que la iniciativa no és nova al Maresme, el baix preu d’aquesta iniciativa ha cridat l’atenció […]

  2. […] l’any 2008, el Restaurant Don Corleone va ser un dels pioners dels anomenats ‘menús anticrisi‘ amb preus molt reduïts – d’entre 3 a 5 euros – per a tots els seus […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris