dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una campanya dels serveis socials entrevistarà prop de 400 persones a Tordera

serveis_socials_a_tordera_280x87.jpgL’Esplai de Tordera va acollir dimecres passat l’acte de presentació del projecte "Els serveis socials més a prop". Aquesta iniciativa preveu visitar totes les persones majors de 80 anys de Tordera i que no són usuàries del Departament dels Serveis Socials.

L’Esplai de Tordera va acollir dimecres passat l’acte de presentació del projecte "Els serveis socials més a prop". Aquesta iniciativa preveu visitar totes les persones majors de 80 anys de Tordera i que no són usuàries del Departament dels Serveis Socials.

Visites

Segons informa Regidoria d’Atenció Social, durant la visita, que es concerta prèviament, es dóna tota la informació que pot ser de l’interès de la persona i de la qual en pot fer ús. D’altra banda, la visita pot servir, a més, per detectar situacions de risc i derivar-les a les administracions competents en cada cas.

Entrevistes

Aquesta nova edició de la campanya, que es duu a terme conjuntament amb la Diputació de Barcelona amb el suport de Creu Roja, entrevistarà prop de 400 persones, entre les quals s’inclouen les que ja es van visitar l’any passat, les que no es van localitzar i totes les que aquest any compleixen els 80 anys. Segons els responsables de la campanya, el fet de visitar les persones que ja es van entrevistar l’any passat, permet fer el seguiment del seu estat i donar-los una atenció personalitzada.

Dades 2007

Durant l’acte de presentació, també es van donar algunes dades recollides a l’estudi 2007. Entre les informacions presentades, es va informar que el 16 % de les persones majors de 80 anys entrevistades viuen soles, i que el 62 % d’aquest col·lectiu necessita algun tipus d’ajut per al seu dia a dia.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris