dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una cinquantena d’empreses turístiques de l’Alt Maresme reben el SICTED de qualitat

platja_280x87_02.jpgLa Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona van organitzar dijous passat l’acte de lliurament dels diplomes acreditatius del Sistema de Qualitat en Destinacions (SICTED). 49 de les 402 empreses turístiques de la província de Barcelona que l’han rebut són de l’Alt Maresme.

La Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona van organitzar dijous passat l’acte de lliurament dels diplomes acreditatius del Sistema de Qualitat en Destinacions (SICTED). 49 de les 402 empreses turístiques de la província de Barcelona que l’han rebut són de l’Alt Maresme.

El SICTED

El SICTED és un sistema promogut per la Secretaría General de Turisme del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i per la Federación Española de Municipios y Provincias. El seu objectiu estratègic és impulsar la qualitat en les destinacions turístiques; harmonitzar els nivells sectorials, reforçar el teixit empresarial i afavorir les actuacions integrals en les destinacions a llarg termini.

Tots els subsectors

El sistema aborda en el mateix procés i en la seva totalitat tots els subsectors que formen part de l’activitat turística d’una determinada destinació: allotjament turístic, restauració, empreses d’activitats turístiques, oficines de turisme, comerç, artesania, transports, guàrdia urbana, centres culturals, museus, palaus de congressos, serveis de guies…etc.

Costa de Barcelona Maresme

A la província de Barcelona hi ha 10 municipis on s’està implantant el SICTED, 4 d’ells són de la destinació Costa de Barcelona Maresme: Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna. Les administracions que estan impulsant la implantació del SICTED en aquestes localitats són la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i el Consorci de Promoció Turística del Maresme.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris