dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una veïna de Dosrius mor ofegada a la platja de Mataró

platja_mataro_280x87.jpgSegons informacions dels Bombers, una dona de 46 anys, i veïna de Dosrius, ha mort ofegada a la platja de Mataró aquest dimecres al migdia. A l’espera dels resultats de l’autòpsia que aclariran els fets, les primeres informacions apunten que la dona s’estava banyant i la forta marejada l’ha portada fins l’espigó del Port Nàutic.

Segons informacions dels Bombers, una dona de 46 anys, i veïna de Dosrius, ha mort ofegada a la platja de Mataró aquest dimecres al migdia. A l’espera dels resultats de l’autòpsia que aclariran els fets, les primeres informacions apunten que la dona s’estava banyant i la forta marejada l’ha portada fins l’espigó del Port Nàutic.

Rescat

Diversos banyistes van intentar socórrer a la dona, en principi, sense èxit. Finalment, un dels banyistes va aconseguir arrossegar la víctima fins la sorra però els serveis mèdics desplaçats a la zona no van poder fer res per salvar-la.

Servei de vigilància

Es dóna la circumstància que en el moment dels fets no hi havia cap socorrista a la platja degut a que la temporada alta va finalitzar el passat 31 d’agost. Des d’aquesta data, la platja de Mataró no disposa de servei de vigilància durant els dies laborables, i es restringeix als dies festius i caps de setmana.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris