dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vigilen una escola d’Arenys per evitar que un alumne de 19 anys torni a agredir a un altre de 12

mossos_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han obert un dispositiu especial de vigilància a l’entorn de l’escola La Presentació d’Arenys de Mar per evitar que un alumne de 19 anys, que va ser expulsat del centre, pugui tornar a agredir a un altre de 12.

Els Mossos d’Esquadra han obert un dispositiu especial de vigilància a l’entorn de l’escola La Presentació d’Arenys de Mar per evitar que un alumne de 19 anys, que va ser expulsat del centre, pugui tornar a agredir a un altre de 12.

El retrovisor

Els fets que van originar l’agressió es van produir el passat 30 de setembre als volts de les 8 del matí quan el menor va colpejar "involuntàriament", segons assegura la família, el retrovisor del cotxe del jove de 19 anys.

L’agressió

Quan el jove conductor va sortir del seu vehicle, sense mediar paraula li va donar un cop de puny al menor i, un cop al terra, el va a tornar a agredir amb puntades de peu. L’operatiu policial s’ha obert degut a que el jove de 19 anys, tot i que va ser expulsat per aquest fet, segueix anant pels voltants del centre escolar i la família tem que pugui repetir l’agressió.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris