divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Dalt s’adhereix al Consorci de la TDT pública del Maresme

conveni_maresme_digital_tv_280x87.jpgVilassar de Dalt va signar divendres el conveni de col·laboració amb el Consorci Digital Mataró-Maresme i amb Mataró Audiovisual, en el marc de la Xarxa Audiovisual Maresme (XAM). La signatura comportarà l’elaboració d’informació local que serà emesa a través del canal públic de la TDT Maresme Digital TV.

Vilassar de Dalt va signar divendres el conveni de col·laboració amb el Consorci Digital Mataró-Maresme i amb Mataró Audiovisual, en el marc de la Xarxa Audiovisual Maresme (XAM). La signatura comportarà l’elaboració d’informació local que serà emesa a través del canal públic de la TDT Maresme Digital TV.

Signants

Van signar el conveni l’alcalde de Vilassar de Dalt i vicepresident del Consorci Digital Mataró-Maresme, Llorenç Artigas, i l’alcalde de Mataró i president del Consorci, Joan Antoni Barón. A l’acte també van estar presents el director de Mataró Audiovisual, Jordi Marín, i la directora de Mataró Ràdio, Mei Ros. Amb aquesta adhesió, Vilassar de Dalt s’assegura la seva presència en aquest canal digital a través de les informacions que generaran els equips professionals de l’emissora municipal.

El Consorci

El Consorci Digital Mataró-Maresme es va crear el 12 de desembre del 2006 amb l’objectiu d’impulsar i gestionar el canal públic de la TDT del Centre i Baix Maresme, Maresme Digital TV. Aquest any, fruit de l’acord amb el Consorci Teledigital Maresme Nord, Calella compartirà seu amb Mataró. Els mitjans de comunicació o emissores municipals de les poblacions adherides al consorci funcionaran com a delegacions.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris