divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar de Mar s’adhereix al conveni que promou l’hàbit de la lectura des de nadons

lectura_280x87.jpgLa Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar acollirà dissabte 22 de novembre, a les 11.30 h., la firma del conveni "Nascuts per llegir". Amb aquesta signatura, el consistori maresmenc s’adhereix a un projecte que promou fomentar el gust i l’hàbit de la lectura des del primer mes de vida.

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar acollirà dissabte 22 de novembre, a les 11.30 h., la firma del conveni "Nascuts per llegir". Amb aquesta signatura, el consistori maresmenc s’adhereix a un projecte que promou fomentar el gust i l’hàbit de la lectura des del primer mes de vida.

Nascuts per llegir

"Nascuts per llegir" és un projecte pioner al nostre país que té l’objectiu d’involucrar la comunitat que té cura dels infants en la promoció del plaer per la lectura des del primer mes de vida. Aquesta iniciativa, que estableix un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre, va néixer a partir d’un grup de treball constituït per bibliotecaris, pediatres i especialistes en literatura infantil, basant-se en altres projectes internacionals que treballen amb el mateix objectiu.

Persones signants

El conveni serà signat, per part consistorial, per la regidora de Serveis Socials, Sanitat i Família, Roser Vallès, i la regidora d’Educació i Cultura, Laura Martínez, i per part de "Nascuts per llegir" el signarà Eulàlia Espinàs, presidenta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya i, alhora, representant de les entitats que promouen el projecte. L’acte inclourà una sessió de ballmanetes, activitat adreçada a famílies amb nens i nens de 0 a 3 anys.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris