dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

10 televisions internacionals visiten el turisme familiar i esportiu del Maresme

seleccio_paraguai_280x87.jpgUn grup de 10 periodistes de cadenes de televisió de Rússia, Ucraïna, Hongria i Polònia visitaran el Maresme el proper divendres, 17 de setembre, per conèixer de primera mà el turisme familiar i esportiu que ofereix la destinació Costa de Barcelona-Maresme.

Un grup de 10 periodistes de cadenes de televisió de Rússia, Ucraïna, Hongria i Polònia visitaran el Maresme el proper divendres, 17 de setembre, per conèixer de primera mà el turisme familiar i esportiu que ofereix la destinació Costa de Barcelona-Maresme.

Destinacions turístiques

seleccio_paraguai_800x600_02.jpgAquesta visita se centrarà en diversos equipaments i establiments hotelers que compten amb certificació de turisme familiar i esportiu, a Calella i Santa Susanna. Així, els periodistes podran veure diferents instal·lacions destinades al lleure de les famílies i de les persones que cerquen una destinació turística on poden practicar diversos esports. Entre els equipaments que visitaran hi ha la zona esportiva "La Muntanyeta" de Calella i l’Estació Nàutica de Santa Susanna.

Selecció Sub 20

D’altra banda, la Selecció Sub 20 de Paraguai es troba actualment concentrada a Santa Susanna, del 12 al 19 de setembre, entrenant en les noves instal·lacions de ‘Futbol Project’ amb camps d’herba artificial d’última generació. L’equip, del qual en destaca la figura del jugador del Villareal Hernán Pérez, s’ha allotjat a l’Hotel Aqua Hotel de Santa Susanna.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris