divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

13 dels ferits en l’accident d’autocar de Sant Pol tornen avui a Holanda en un avió medicalitzat

urgencies_280x87.jpgSegons fonts del Departament de Salut, 13 de les 24 persones que encara continuen ingressades a nou hospitals catalans a causa de l’accident de trànsit de dijous passat a Sant Pol de Mar, podran tornar a Holanda.

Segons fonts del Departament de Salut, 13 de les 24 persones que encara continuen ingressades a nou hospitals catalans a causa de l’accident de trànsit de dijous passat a Sant Pol de Mar, podran tornar a Holanda.

Millora

La millora de l’estat d’aquests pacients, així com la coordinació i seguiment de l’evolució dels ferits que estan realitzant simultàniament les administracions sanitàries catalana i holandesa, han fet possible aquest trasllat.

Altes

D’aquests 13 malalts que seran traslladats a Holanda, 7 estaven ingressats a l’Hospital de Calella amb pronòstic menys greu i evolució favorable; 2 més seran donats d’alta a l’Hospital de Mataró; i els 4 restants estaven ingressats als hospitals de la Vall d’Hebron, l’Hospital de Granollers, el Germans Trias i Pujol, i el Josep Trueta, respectivament. Tots 13 seran traslladats avui dimarts a Holanda en un avió medicalitzat. La resta de ferits, 11 en total, continuen la seva evolució sense canvis significatius.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris