dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

215 joves volen llogar els habitatges de protecció oficial de Pla d’en Boet de Mataró

pla_en_boet_mataro_280x87_03.jpgUn total de 215 persones han demanat un dels 94 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer per a joves que l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) està construint al Pla d’en Boet de Mataró.

Un total de 215 persones han demanat un dels 94 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer per a joves que l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) està construint al Pla d’en Boet de Mataró.

Valoracions

El període de presentació de sol·licituds va finalitzar el passat 13 de febrer. A partir d’ara, la Generalitat farà les corresponents valoracions amb els requisits establerts en les bases d’adjudicació. Una vegada publicades les llistes provisionals, s’obrirà un període de 10 dies per a la presentació d’al·legacions i, un cop finalitzat aquest temps, i prèvia resolució de les mateixes, es publicaran les llistes definitives.

Habitatges

Aquesta promoció consta de dos edificis aïllats, amb dues escales cadascun, que se situen en un solar entre els carrers de Sant Cugat i de Javier Castaños. Tots els habitatges tenen una superfície útil d’uns 41 m2 i disposen d’un dormitori i un espai annex al menjador-estar que pot ser habilitat com a segon dormitori. Tots els habitatges tenen una plaça d’aparcament i un traster vinculat. Dels 94 habitatges, 3 són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. A la planta baixa d’un dels edificis, es construeix un local per a equipaments. L’INCASOL preveu finalitzar la construcció d’aquests habitatges de Pla d’en Boet durant aquest primer trimestre de 2009.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris