dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

381 treballs alellencs opten als premis de la XXVI Mostra Literària del Maresme

escriure_280x87.jpgUn total de 381 treballs s’han presentat a la fase local de la XXVI Mostra Literària del Maresme. Del total d’obres presentades per residents o estudiants d’Alella, 278 ho són en la modalitat de prosa i 103 en la de poesia.

Un total de 381 treballs s’han presentat a la fase local de la XXVI Mostra Literària del Maresme. Del total d’obres presentades per residents o estudiants d’Alella, 278 ho són en la modalitat de prosa i 103 en la de poesia.

Veredicte

El veredicte es farà públic el 9 de maig durant la festa de lliurament de premis que tindrà lloc a les 12 del migdia al centre cultural Can Lleonart, dins dels actes d’Espais de Poesia. Les obres premiades seran presentades a la fase comarcal de la XXVI Mostra Literària.

Categories

El concurs literari consta de 10 categories que agrupen diferents franges d’edat, a partir dels 6 anys i fins a més de 26. Destaca la participació d’autors de les categories d’edats inferiors.

Jurat

Les obres són valorades per dos jurats, un de prosa, format per Rosa Casas, Susanna Clavell, Tònia Minguet Pla, Maite Ortiz i Núria Tomàs, i un altre de poesia, integrat per Pep Casas, Pau Brinques, Mercè Millàs, Eduard Miró i Rosa Illa.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris