dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

50 parelles participen al I Open de petanca de l’Alt Maresme

open_petanca_280x87_02.jpgEl Passeig Manuel Puigverd de Calella va acollir els dies 1 i 2 de maig la celebració del I Open de petanca "Alt Maresme".

i_open_petanca_2009_800x600.jpgEl Passeig Manuel Puigverd de Calella va acollir els dies 1 i 2 de maig la celebració del I Open de petanca "Alt Maresme".

Primera edició

En aquesta primera edició hi van participar més de 50 parelles vingudes de tota Catalunya, França i el Marroc. Paral·lelament, l’organització va habilitar en el mateix passeig un espai de Lleure infantil que va reunir un gran nombre de famílies de Calella, municipis veïns i Turistes.

Guanyadors

La primera dupleta a la classificació general va ser la formada per Ruben i David (Peña la explanada de Mataró); la primera de consolació, a la dupleta Khalid i Joseph (Marroc); i la primera de repesca, a la dupleta Habibi i David (C.P.Badalona i del C.P.Casablanca).

Organització

L’organització va ser a càrrec de l’empresa "Oh Events" de Calella i el Club de Petanca Sant Pol de Mar, que ja treballen per a preparar la segona edició d’aquesta competició.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris