dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

50 quilos de pòlvora obren la festa major de Malgrat de Mar

festa_major_malgrat_2009_280x87.jpgUna sorollosa mascletà de 50 quilos de pòlvora va obrir ahir divendres, al vespre, la festa major de Sant Roc de Malgrat de Mar.

Una sorollosa mascletà de 50 quilos de pòlvora va obrir ahir divendres, al vespre, la festa major de Sant Roc de Malgrat de Mar.

Pregó

Davant un públic nombrós, l’inici de festa va comptar amb el pregó de "Mossèn Sopes". L’actor Nando Massaneda, amb un pregó a mig camí entre una imitació del president Jordi Pujol i un reguitzell d’acudits pujats de to, va donar la benvinguda a la festa de Sant Roc. El seu personatge també va fer referència a diferents aspectes de la vida social i política de Malgrat, com ara la no existència d’una piscina coberta al poble, el parc Francesc Macià o l’activitat agrícola del Pla de Grau. També va recordar cases de Malgrat "de tota la vida" com can Tiboll, cal Nap, can Gallina, can Tripa o ca la Cabrera.

Mascletà

Després del pregó, l’empresa La Gironina va ser l’encarregada d’oferir una estrepitosa mascletà que va omplir de pòlvora i fressa la plaça de Catalunya de Malgrat. Minuts més tard, va començar el tradicional Sopar de l’Associació de Dones a les Peixateries Velles, preludi d’una festa malgratenca que comença aquest cap de setmana i finalitzarà el proper 16 d’agost amb el tradicional Castell de Focs Artificials i el ball final de Festa Major.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris