dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

52 nadons de Vilassar de Dalt es fan la tradicional foto de grup

foto_nadons_280x87.jpgUn total de 52 nadons dels 92 nascuts a Vilassar de Dalt durant l’any 2008, es van reunir diumenge passat, 19 d’abril, al parc de can Rafart del municipi per fer-se la tradicional foto de nadons.

Un total de 52 nadons dels 92 nascuts a Vilassar de Dalt durant l’any 2008, es van reunir diumenge passat, 19 d’abril, al parc de can Rafart del municipi per fer-se la tradicional foto de nadons.

La foto

Segons l’organització, la jornada va ser tot un èxit de participació afavorida, a més, pel bon temps que va acompanyar la sessió. La primera foto va ser dels nadons acompanyats pels seus pares i mares, però tampoc no va faltar la foto de família on s’hi van afegir altres familiars. A banda de la sessió fotogràfica també hi va haver inflables i jocs per a la mainada.

Èxit de participació

Des de fa 9 anys, aquest esdeveniment lúdic-cultural organitzat per Joaquim Vidal amb el suport del consistori, la fotografia de Lluís Pintor i la difusió de Ràdio Vilassar de Dalt, està sent un èxit de participació. L’any vinent se celebrarà la primera dècada d’aquesta trobada i l’organització espera la màxima afluència de nadons.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Lluís Pintor

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris