dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

7 joves de Pineda elaboren un vídeo-documental “Sexualment incorrecte”

sexualment_incorrecte_280x87.jpgL’auditori Can Comas de Pineda de Mar va acollir el passat 19 de maig la presentació del vídeo "Sexualment incorrecte", elaborat per 7 joves pinedencs

sexualment_incorrecte_800x600.jpgL’auditori Can Comas de Pineda de Mar va acollir el passat 19 de maig la presentació del vídeo "Sexualment incorrecte", elaborat per 7 joves pinedencs.

Expressió audiovisual

En aquest documental, els adolescents donen la seva opinió sobre sexualitat i afectivitat amb el seu llenguatge habitual. Aquesta iniciativa, que ha estat impulsada des de diferents àrees de l’Ajuntament de Pineda, "ha permès als joves expressar-se en matèria de sexualitat i endinsar-se en el món audiovisual".

Projecte

Aquest projecte, liderat pels 7 joves de Pineda, ha estat el resultat final d’uns tallers organitzats per l’Ajuntament que, mitjançant espais de diàlegs, ha permès als joves expressar les seves emocions, inquietuds i sentiments en relació a la sexualitat i tot el que l’envolta. A partir d’aquí, el grup va estructurar els continguts, va seleccionar el que consideraven més important i, finalment, van realitzar tota la part d’edició i muntatge del documental.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris