divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Absolen l’acusat d’haver matat a cops un indigent a Mataró

cotxe_policia_local_mataro_280x87.jpgEl Tribunal del Jurat de l’Audiència de Barcelona ha absolt Jordi S.G., de 32 anys, acusat d’haver assassinat a puntades de peu un indigent el 13 de novembre del 2006, a Mataró.

El Tribunal del Jurat de l’Audiència de Barcelona ha absolt Jordi S.G., de 32 anys, acusat d’haver assassinat a puntades de peu un indigent el 13 de novembre del 2006, a Mataró.

Cops al cap

Segons informa l’ACN, la sentència indica provat que el processat va estar amb la víctima i una tercera persona consumint alcohol, la nit abans del crim, a la plaça de les Tereses de Mataró. En aquest mateix indret va aparèixer al dia següent el cos sense vida de la víctima, Pedro A.A., de 51 anys i origen magrebí, que va morir per un traumatisme craniencefàlic com a conseqüència dels nombrosos cops que va rebre al cap.

Falta de proves

La sentència considera que no hi ha proves, ni indicis suficients que indiquin la culpabilitat de Jordi S.G. en aquest crim; i que la declaració del principal testimoni de l’acusació, Rafael F.L., no ha estat prou concloent.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris