dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Activen l’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya per l’onada de calor

sol_280x87_03.jpgEl Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha activat la fase 2 d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de calor. Fins el proper dimecres es podria superar el llindar de temperatura extrema.

sol_200x180.jpgEl Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha activat la fase 2 d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de calor. Fins el proper dimecres es podria superar el llindar de temperatura extrema.

Alerta

Aquesta fase d’alerta preveu contactar i fer el seguiment des del Servei de Benestar Social de les persones més vulnerables i fràgils – principalment gent gran que viu sola i pateix malalties cròniques -, a les quals es fa arribar les recomanacions oportunes.

Prevenció

En general, les mesures a prendre per evitar afectacions a la salut, especialment per a les persones en situació de risc, consisteixen en controlar la temperatura a l’interior de casa,  evitar el sol directe al carrer, limitar l’activitat física en les hores de més calor, beure força i vigilar l’alimentació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris