dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Actuacions de ‘El tiempo de Quirönn’ i ‘la Salseta’ a les Barraques de Calella

el_tiempo_de_quironn_280x87_02.jpgEl grup maresmenc ‘El tiempo de Quirönn’ actuarà aquest dissabte, 19 de setembre, a les 11 de la nit, a l’envelat de les barraques de Calella. Tot seguit, hi haurà l’actuació de ‘la Salseta del Poble Sec’.

el_tiempo_de_quironn_800x600.jpgEl grup maresmenc ‘El tiempo de Quirönn’ actuarà aquest dissabte, 19 de setembre, a les 11 de la nit, a l’envelat de les barraques de Calella. Tot seguit, hi haurà l’actuació de ‘la Salseta del Poble Sec’.

El tiempo de Quirönn

Els membres de ‘El tiempo de Quirönn’ van presentar el seu directe fa tan sols un any i mig i ja han actuat en sales mítiques com Razzmatazz. El grup, liderat per la seva vocalista Lisa, interpretarà composicions ‘treballades amb molta sensibilitat’ i, també, ‘temes contundents’ per acomiadar l’estiu.

‘Les Torretes’

El primer concert de les barraques es va inaugurar ahir dijous, a l’envelat del passeig de mar de Calella, amb les actuacions de Daclub, Kayo Malayo i Tio Tirito. Aquest divendres, després del Festival de Jazz, actuaran els grups La Selva Sur i Ze esatek! Diumenge, a partir de les 23.30 h., hi haurà les actuacions de Dmalevaje i Tabudejavú. Finalment, el proper dimarts, dia 22, el mateix envelat acollirà l’actuació de Sans i la Banda, Miquel del Roig i Funkmanxú. L’organització de les barraques de Calella és a càrrec de l’associació Juvenil ‘Les Torretes’ i s’emmarca en la celebració de la Festa Major de Calella.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris