divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ADIF es compromet a millorar fins al 2012 l’accessibilitat a l’estació d’Arenys

estacio_renfe_arenys_de_mar_280x87.jpgL’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) s’ha compromès a millorar l’accessibilitat a l’estació d’Arenys de Mar.

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) s’ha compromès a millorar l’accessibilitat a l’estació d’Arenys de Mar.

Actuacions

Atenen peticions formulades des del consistori arenyenc, ADIF ha comunicat el seu compromís per habilitar una nova connexió entre les andanes de l’estació de tren, amb ascensors i escales fixes, així com la millora de la senyalització horitzontal i la instal·lació de noves marquesines.

Places d’aparcament

Aquestes actuacions també aniran acompanyades de l’habilitació de places d’aparcament per a bicicletes i per a persones amb mobilitat reduïda. Segons ha informat l’empresa ferroviària, els treballs s’aniran realitzant gradualment amb el compromís d’estar acabades l’últim trimestre del 2012.

Pas subterrani

També, la companyia ha anunciat que tindran en consideració el projecte de remodelació del pas subterrani, redactat per GISA, que connecta ambdós costats de la carretera amb el passeig marítim. Així, es podria aprofitar la infraestructura actual per ampliar l’actual pas i independitzar l’accés entre andanes del pas de ciutat.

Supressió del pas

D’altra banda, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries ha fet saber al Consistori que, en relació a la supressió del pas per superfície, "ja s’ha finalitzat el projecte dels tancaments i que se n’ha tramitat la contractació".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris