divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Adjudiquen la urbanització de la Riera de Calella a la mateixa empresa que fa les obres de cobriment

riera_capaspre_calella_280x87_03.jpgL’Ajuntament de Calella ha adjudicat les obres d’urbanització de les obres de la Riera Capaspre a l’empresa Vía y Construcciones, la mateixa constructora que actualment cobreix la Riera.

L’Ajuntament de Calella ha adjudicat les obres d’urbanització de les obres de la Riera Capaspre a l’empresa Vía y Construcciones, la mateixa constructora que actualment cobreix la Riera.

Millor oferta

A més, l’empresa adjudicatària ha reduït un 10% el preu de sortida – 2.700.000 euros – i urbanitzarà la Riera per un import total de 2.430.000 euros. En declaracions a Ràdio Calella, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Calella, Josep Torres (PSC), ha dit que la constructora també s’ha compromès a fer gratuïtament, entre altres millores urbanístiques, un vial lateral a la part de la Riera que dóna a la carretera N-II.

FEIL

El projecte d’urbanització de la Riera Capaspre de Calella està finançat íntegrament pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) i les actuacions haurien de quedar enllestides abans del 31 de desembre, un dels requisits d’aquest fons.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris