dimarts, 27 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Agafa els diners i corre!

Aquest mes d’agost ha transcendit la notícia que l’administrador de Finques Synera d’Arenys de Mar, Francesc Sánchez Panadès, hauria fugit amb prop de 2 milions d’euros de 200 comunitats de veïns que gestionava. Aquesta informació – sorprenent – ha afectat a moltes persones que li havien confiat la seva gestió. Ara, els veïns han vist com molts dels diners lliurats per avançat per arreglar ascensors, pintar l’escala, fer la neteja, etc … s’han esfumat amb el presumpte estafador.

Independentment que les xifres siguin tan elevades o no, segons algunes informacions, l’administrador havia creat un compte únic on hauria agrupat tots els diners de les comunitats de veïns que administrava, un fet que no deixa de sorprendre per la facilitat amb la que hauria pogut treure una important quantitat de diners sense despertar sospites a temps. Ara, esdevé força complicat esbrinar les quantitats desaparegudes i que corresponen a les diferents comunitats de veïns afectades, que actualment treballen contrarellotge per afegir-se a les denúncies que ja s’han presentat.

Però en aquest cas, per si fos poc, encara hi ha un altre component lamentable. Aquest administrador, que hauria fugit després de vendre’s la casa, acompanyat per la seva dona i el seu fill de 4 anys, també formava part d’una ONG, Tale Talamo, una entitat que ofereix assistència mèdica als països del Tercer Món, de la qual es va donar de baixa abans de marxar; i que, possiblement, seria un motiu més per al qual moltes persones van confiar, malauradament, en ell.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris