dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Agatha Ruiz de la Prada inaugura una exposició al Museu de l’Estampació de Premià

agatha_ruiz_de_la_prada_280x87.jpgLa dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada inaugurarà aquest diumenge 8 de març, a les 12 h. del migdia, l’exposició "Agatha Ruiz de la Prada Printal" al Museu de l’Estampació de Premià de Mar.

La dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada inaugurarà aquest diumenge 8 de març, a les 12 h. del migdia, l’exposició "Agatha Ruiz de la Prada Printal" al Museu de l’Estampació de Premià de Mar.

Dissenys infantils

Una bona part de les peces d’aquesta exposició, basada en dissenys infantils, pertanyen al Museu, fruit d’una donació, i són dibuixos originals i mostres inèdites, juntament amb d’altres més conegudes. Es tracta d’una mostra dedicada a les col·leccions de les temporades 1989-1991, amb algunes peces més actuals que la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada ha deixat al Museu per aquesta inauguració.

Commemoració

Coincidint amb la commemoració del Dia de la Dona, durant la inauguració se celebrarà una taula rodona en la qual hi participarà la dissenyadora i premianenques que treballen o han treballat a la indústria tèxtil.

per Redacció | Foto: agatharuizdelaprada.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris