dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ajudiquen el projecte per millorar els accessos a la zona de Ponent del port d’Arenys

port_arenys_280x87_02.jpgPorts de la Generalitat ha adjudicat el projecte per fer una nova rotonda i adaptar els accessos a la zona de Ponent del port d’Arenys de Mar. Les obres s’iniciaran la propera tardor.

Ports de la Generalitat ha adjudicat el projecte per fer una nova rotonda i adaptar els accessos a la zona de Ponent del port d’Arenys de Mar. Les obres s’iniciaran la propera tardor.

Millorar la mobilitat

Aquesta actuació té com objectiu millorar la mobilitat del trànsit rodat i els itineraris per als vianants a l’aparcament de la Picòrdia i al mateix port.

Inversió

Les obres, que s’iniciaran a la tardor, suposaran una inversió de 257.365 euros i disposen d’un termini d’execució de dos mesos i mig.

Actuacions

Aquesta actuació a la zona de Ponent del port d’Arenys comprèn l’execució d’una nova rotonda a l’accés oest del port, la modificació de les corbes d’entrada i de sortida, l’augment de l’amplada dels vials, la urbanització de la zona i l’adaptació de les voreres i dels accessos per als vianants.

La rotonda

La nova rotonda tindrà un diàmetre de 25 metres. Segons informa el departament de Ports, amb les obres es canviarà el tipus de paviment per un material d’alta adherència que duu un tractament antilliscant. Els traçats de les corbes d’entrada i sortida a la rotonda es modificaran per tal que siguin més còmodes i segures per al trànsit rodat. A més, el vial s’eixamplarà un metre a tota la curvatura. També es millorarà el paviment de les voreres i, a més, es donarà continuïtat als itineraris dels vianants mitjançant passos adaptats.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris