diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Al Masnou Decidim organitza una xerrada amb la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes

plataformes_catalanes_280x87.jpgLa seu de la Penya Barcelonista de Masnou-Ocata-Teià acollirà aquest divendres una xerrada amb el vicepresident de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, organitzada per Al Masnou Decidim.

La seu de la Penya Barcelonista de Masnou-Ocata-Teià acollirà aquest divendres una xerrada amb el vicepresident de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, organitzada per Al Masnou Decidim.

Xerrada

Segons avança l’organització, el representant d’aquesta associació explicarà com funciona l’entitat per aconseguir la oficialitat de les seleccions catalanes, quines són les 20 disciplines esportives que ja ho han aconseguit i quines ho volen reivindicar. L’objectiu de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes és aconseguir el reconeixement internacional de les seleccions de Catalunya, fent costat a les Federacions per augmentar el nombre de seleccions reconegudes oficialment. La xerrada tindrà lloc aquest divendres 11 de desembre, a les 8 del vespre, a la Penya Barcelonista de Masnou-Ocata-Teià, al carrer Fontanills núm. 43 del Masnou.

Al Masnou Decidim

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats organitzades per la comissió Al Masnou Decidim que impulsa la consulta sobre la independència del proper 13 de desembre en el municipi. Segons els membres de la plataforma, formada per una seixantena de persones, l’objectiu és "aconseguir el màxim de participació i convertir la consulta del dia 13 en una festa de la democràcia i la tolerància".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris