dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella aprova la creació de la Comissió de Cooperació Internacional per eradicar la pobresa

pobresa_280x87.jpgL’Ajuntament d’Alella va aprovar el passat 26 de febrer la creació de la Comissió de Cooperació Internacional per contribuir a eradicar la pobresa i les seves causes estructurals.

L’Ajuntament d’Alella va aprovar el passat 26 de febrer la creació de la Comissió de Cooperació Internacional per contribuir a eradicar la pobresa i les seves causes estructurals.

Òrgan consultiu

Aquest òrgan consultiu de participació ciutadana estarà presidit per l’alcalde del municipi i hi podran participar totes aquelles persones residents a Alella que estiguin interessades en aquesta matèria a títol particular, però no com a representants de cap entitat.

Funcions

La comissió tindrà com a funcions definir i desenvolupar les línies estratègiques de l’Ajuntament en matèria de cooperació internacional, vetllar per la bona gestió dels ingressos municipals destinats a la cooperació i sensibilitzar la població sobre la pobresa. Aquestes funcions s’exerciran mitjançant l’elaboració d’informes, dictàmens o peticions adreçades a l’Alcaldia. La comissió realitzarà un mínim de sis sessions l’any.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris