dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella construeix un mur de protecció de 135 metres a l’avinguda de Bononat de Comalada

bononat_a_alella_280x87.jpgLa primera setmana de setembre començaran les obres de reforç de l’avinguda de Bononat de Comalada. Aquesta actuació construirà un mur de 135 metres per consolidar el sòl i protegir la calçada de les esllavissades del terreny.

La primera setmana de setembre començaran les obres de reforç de l’avinguda de Bononat de Comalada. Aquesta actuació construirà un mur de 135 metres per consolidar el sòl i protegir la calçada de les esllavissades del terreny.

Esllavissades

Segons informa el consistori alellenc, aquesta intervenció millorarà l’accés al nucli de Can Comulada, ja que el vial fa anys que es ressent de la manca d’estabilitat i compactació del sòl sobre el qual s’assenta.

135 metres de mur

El projecte, que preveu reforçar un tram de 135 metres lineals i construir-hi un mur per protegir la calçada de les esllavissades del terreny, també repararà la calçada afectada per les esquerdes i ondulacions del ferm.

Carril tallat

Abans d’iniciar les obres, l’Ajuntament va convocar els veïns del barri a una reunió per informar-los sobre aquesta actuació. Cal tenir en compte que els treballs obligaran a tallar el carril descendent, per la qual cosa es regularà el trànsit amb pas alternatiu.

Pressupost

Les obres, que compten amb una subvenció de 135.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC), han estat adjudicades a l’empresa Urban-A Proyectos y Servicios Benjumea per un import d’uns 205.000 euros i tenen una durada prevista d’un mes.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris