dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella es promociona amb talent i vinyes

alella_talent_i_vinyes_280x87.jpgCan Lleonart d’Alella va acollir ahir dijous, 11 de juny, la presentació de la nova marca – lema i logotip – "Alella, talent i vinyes" que promocionarà a partir d’ara el municipi maresmenc.

alella_talent_i_vinyes.jpgCan Lleonart d’Alella va acollir ahir dijous, 11 de juny, la presentació de la nova marca – lema i logotip – "Alella, talent i vinyes" que promocionarà a partir d’ara el municipi maresmenc.

Nou logotip

El logotip és una imatge en la qual destaquen dues "A" entrellaçades, amb un traç pictòric fet amb vi negre. La marca, impulsada pel consistori alellenc i dissenyada per l’estudi Insòlit Disseny, ha escollit els conceptes "talent i vinyes" com els dos atributs que caracteritzen i defineixen el municipi.

Identitat

La creació d’una marca que identifiqui el municipi i, alhora, doni suport a la promoció econòmica i turística, és una de les actuacions contemplades dins del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic aprovat per l’Ajuntament d’Alella l’any 2007. Paral·lelament, està previst realitzar material promocional (plànols, panells municipals, banderoles venecianes i fulletons), la creació d’un domini web i material portàtil.

CAT

També, la nova marca turística estarà present en el material promocional i marxandatge que Alella portarà al Centre d’Acollida Turística (CAT) que s’inaugurarà el proper 20 de juny. Aquest centre està ubicat al costat del jaciment romà Cella Vinaria de Vallmora, a Teià.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris