dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella farà un homenatge a Neus Català amb motiu del Dia Internacional de les dones

camp_concentraci_280x87.jpgCan Lleonart d’Alella acollirà el proper dissabte 7 de març, a les 17.30 h., una tertúlia-debat en la qual està prevista la participació de Neus Català.

Can Lleonart d’Alella acollirà el proper dissabte 7 de març, a les 17.30 h., una tertúlia-debat en la qual està prevista la participació de Neus Català.

L’acte

A l’acte, que s’emmarca a l’entorn del Dia Internacional de les Dones, hi haurà una xerrada amb el títol "Dones i resistència: republicanes als camps nazis", a càrrec de Teresa del Hoyo, presidenta de l’Amical de Ravensbrück, i de Mar Trallero, autora del llibre "La dona antifeixista a Europa". Es preveu l’assistència de Neus Català, l’única supervivent catalana del camp de concentració nazi de Ravensbrück.

Manifest i teatre

D’altra banda, diumenge 8 de març, a partir de les 12.30 h., el Pati de Can Lleonart acollirà la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones. A continuació es representarà l’espectacle "Què ha passat amb els nostres drets?", a càrrec de Lapsus espectacle, una acció teatral que escenifica els canvis en els drets i deures de les dones catalanes al llarg de la història més recent.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris