divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella inaugura un Skate Park a la Riera

skate_280x87.jpgL’Ajuntament d’Alella ha completat la instal·lació de l’Skate Park a la Riera Principal. La pista té una superfície de prop de 500 m2 i està formada per 6 elements disposats sobre una llosa de formigó.

L’Ajuntament d’Alella ha completat la instal·lació de l’Skate Park a la Riera Principal. La pista té una superfície de prop de 500 m2 i està formada per 6 elements disposats sobre una llosa de formigó.

Festa

La inauguració va tenir lloc diumenge, 5 d’abril, amb l’assistència de més de 200 persones, entre públic i patinadors, a la festa de benvinguda del parc de patinatge. Durant la celebració, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, va animar als usuaris a gaudir de les instal·lacions i a "cuidar-les i mantenir-les endreçades com si fossin les seves habitacions".

Reivindicació

Segons els consistori, el nou equipament esportiu dóna resposta a la reivindicació dels joves i adolescents de la població que practiquen aquest esport. Els patinadors havien demanat reiteradament la creació d’un espai adequat i en condicions per a la pràctica de l’skate, després del desmantellament de la rampa del Parc del Canonge.

Pista

La pista està formada per 6 elements, rampes amb diversos graus d’inclinació i base de recepció i estructures més baixes formades per plans inclinats amb murs i baranes. El lloc escollit per l’Ajuntament, a la Riera principal, al costat del pont de l’autopista, respon, segons el consistori, al doble objectiu de situar-lo en un espai proper a la zona esportiva i a la voluntat de començar a establir usos compatibles amb el futur passeig de la riera. La construcció i l’equipament del parc de patinatge ha suposat una inversió de 91.110 euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris