divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella prepara el seu Pla Local de Seguretat Viària

carretera_280x87.jpgL’Ajuntament d’Alella i el Servei Català del Trànsit han signat aquest dilluns 2 de març un conveni per a l’elaboració del Pla Local de Seguretat Viària (PLSV) al municipi. El Pla podria estar enllestit en un termini d’entre sis a vuit mesos.

L’Ajuntament d’Alella i el Servei Català del Trànsit han signat aquest dilluns 2 de març un conveni per a l’elaboració del Pla Local de Seguretat Viària (PLSV) al municipi. El Pla podria estar enllestit en un termini d’entre sis a vuit mesos.

Seguretat viària

Segons estableix el conveni, el Servei Català del Trànsit s’encarregarà de l’elaboració d’aquest Pla que té com a objectiu contribuir a millorar la seguretat viària a Alella.

El Pla

El PLSV inclourà una diagnosis de la realitat viària del municipi a partir de dades generals (mobilitat, accidentalitat i detecció d’indrets més accidents), així com els objectius i el Pla d’actuació que haurà d’executar el consistori de forma progressiva i segons la prioritat de les accions. També contempla el seguiment i l’avaluació de les mesures i les accions proposades que afecten a dos àmbits d’actuació: les persones, a través de campanyes de control i conscienciació, i les infrastructures viàries.

Ajuntament

Per la seva banda, el consistori es compromet a crear un grup de seguiment del desenvolupament del PLSV, amb la participació de representants polítics, tècnics i policies locals, així com a definir els objectius i àrees d’actuació en funció dels problemes detectats a la diagnosi. A més, haurà d’aprovar i dur a terme el Pla d’actuació, recollint les mesures prioritàries i definint un pla temporal d’execució.

Signatura

El conveni va ser signat per l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i el Director General del Servei Català del Trànsit, Josep Pérez Moya.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris