divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella, Teià i El Masnou comparteixen els serveis del Centre d’Informació i Recursos per a Dones

alella_masnou_teia_280x87.jpgEls ajuntaments d’Alella, Teià i El Masnou van signar el juny passat un conveni pel qual el municipi masnoví compartirà a partir del proper setembre, a canvi d’una aportació econòmica, els serveis que ofereix el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD).

Els ajuntaments d’Alella, Teià i El Masnou van signar el juny passat un conveni pel qual el municipi masnoví compartirà a partir del proper setembre, a canvi d’una aportació econòmica, els serveis que ofereix el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD).

Servei

El CIRD, inaugurat el passat 9 de març, és un servei adreçat a totes les dones, que compta amb el suport de la Diputació, i que "té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació i d’atenció, així com potenciar els processos d’autonomia de les dones i contribuir a la superació de les situacions de desigualtat de gènere" i, també, "una eina molt valuosa per lluitar contra la violència de gènere", asseguren els seus impulsors. D’altra banda, en el cas d’Alella, el CIRD masnoví substituirà l’assessoria jurídica per a dones que oferia el consistori des de setembre de l’any passat.

La seu

El centre està ubicat a l’antiga Casa de Cultura del Masnou, al carrer Prat de la Riba 17, i entre els serveis que ofereix l’equipament municipal hi ha suport psicològic en casos de violència de gènere, informació i orientació per a dones, i assessoria jurídica. A més, facilita l’accés a les dones a diferents activitats com ara conferències, tallers, exposicions o xerrades.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris