dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alerta per la possibilitat d’incendis a causa de l’onada de calor i els forts vents

bombers_280x87_07.jpgEl secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ha demanat "la màxima prevenció possible" davant l’onada de calor i entrada de vent prevista per als propers dies.

El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ha demanat "la màxima prevenció possible" davant l’onada de calor i entrada de vent prevista per als propers dies.

Situació crítica

Boada ha fet aquestes declaracions durant una visita d’obres al nou parc de Bombers de Cassà de la Selva. Segons el secretari "estem en una situació encara crítica, molt crítica" pel que fa als incendis de vegetació, per la qual cosa "el nostre missatge és la màxima prevenció possible", ha apuntat.

Precaucions

Les previsions meteorològiques assenyalen que s’acosta una onada de calor per al proper cap de setmana, no tant potent com l’anterior, però amb vent, i amb tramuntana. Segons Boada "aquests són els components més dolents pels bombers a l’hora d’apagar els focs" i ha afegit que "si tenim una calor seca, amb vent i confluència de molts focs això dóna una situació de màxima alerta que volem transmetre als ciutadans. Sobretot molta precaució en les seves activitats quotidianes i professionals", ha conclòs.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris