dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alumnes de Primària fan de policies per unes hores a Malgrat de Mar

nes_i_nenes_policia_malgrat_280x87.jpgEmmarcat dins la a Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura, alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles Chanel i Fonlladosa han exercit de policies per unes hores.

Emmarcat dins la a Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura, alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles Chanel i Fonlladosa han exercit de policies per unes hores.

"Fem de policies"

Aquesta iniciativa, organitzada per la Policia Local de Malgrat sota el títol "Fem de policies", té com a objectiu que els nens i nenes, que ja han rebut formació viària, detectin al carrer les infraccions que es cometen i siguin sensibles a la importància de tenir una conducció curosa i responsable".

Infraccions

Concretament, el grup d’alumnes va sortir dimecres passat al carrer acompanyats d’agents de policia, on van constatar diferents infraccions com ara vehicles aparcats sobre passos de vianants, a les cantonades, així com també conductors sense cinturó o motociclistes sense casc, entre altres.

Denúncia fictícia

Els nois i noies han actuat com a agent de policia i s’han dirigit als conductors per demanar-los la documentació i explicar-los la infracció comesa. Després han omplenat una denúncia fictícia. Aquesta activitat, que van dur a terme alumnes del Chanel i el Fonlladosa, la faran també aquest divendres els alumnes de l’escola Vedruna i del Marià Cubí.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris