dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Amplien el primer Outlet Nàutic fins el proper 5 d’abril

outlet_arenys_280x87_04.jpgEls organitzadors del primer Outlèt Nàutic d’Espanya, ubicat al port d’Arenys de Mar, han decidit allargar el certamen fins el proper diumenge 5 d’abril. Segons l’organització, aquesta prolongació respon al gran interès que ha generat la iniciativa.

outlet_arenys_800x600_02.jpgEls organitzadors del primer Outlèt Nàutic d’Espanya, ubicat al port d’Arenys de Mar, han decidit allargar el certamen fins el proper diumenge 5 d’abril. Segons l’organització, aquesta prolongació respon al gran interès que ha generat la iniciativa.

Noves embarcacions

Gràcies a la prolongació, l’organització ha incorporat noves embarcacions tant noves com de particulars. Fins el proper cap de setmana, s’hi poden trobar embarcacions de totes les marques i eslores, des de neumàtiques, fins a velers i iots de motor de fins a 18 metres d’eslora, a preus on els descomptes arriben fins el 20%.

Satisfacció

Per la seva banda, els organitzadors se senten molt satisfets de l’acollida que ha tingut la iniciativa. Segons Josep Cabanas, director de l’Outlet Nàutic "s’han concretat ja vàries operacions i n’han quedat algunes pendents de tancar que s’estan acabant de negociar aquests dies". Cabanas afegeix que "un dels aspectes que hem constatat, i que més ens satisfà, és l’assistència de persones que es volen iniciar en el món de la nàutica i que han comprat petites embarcacions".

Ubicació i estimacions 

L’Outlet Nàutic, ubicat al Dic de Llevant del Port d’Arenys de Mar, estarà obert fins el proper diumenge 5 d’abril, en horari d’11 del matí a 8 del vespre. Segons les primeres estimacions, més d’un miler de persones han visitat l’Outlet des de dijous passat, 26 de març, malgrat el mal temps d’aquests dies.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris