dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Andreu Buenafuente i “Kap” guanyen el XIV Premi d’Humor Gat Perich

buenafuente_i_kap_280x87.jpgEl dibuixant Jaume Capdevila "Kap" i l’humorista Andreu Buenafuente són els guanyadors del XIV Premi Internacional d’Humor Gat Perich. El proper 13 de març es lliurarà el Premi a Premià de Dalt.

El dibuixant Jaume Capdevila "Kap" i l’humorista Andreu Buenafuente són els guanyadors del XIV Premi Internacional d’Humor Gat Perich. El proper 13 de març es lliurarà el Premi a Premià de Dalt.

Veredicte

El jurat va donar a conèixer el seu veredicte el passat dijous 12 de febrer. Aquest premi, que es va crear en record i homenatge a l’humorista Jaume Perich, celebra enguany el seu catorzè aniversari.

Lliurament

La primera cerimònia de lliurament serà el divendres 13 de març, a Premià de Dalt, on es farà un acte institucional amb l’assistència dels guanyadors. També s’inaugurarà l’exposició "Perich sense concessions" i s’atorgaran els premis del Concurs de Còmic, organitzats per la Biblioteca Jaume Perich i Escala. Finalment, el dissabte 14 de març es farà el lliurament oficial del premi Gat Perich als guardonats al Centre de Convencions de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris