dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aproven el projecte d’urbanització de la Riera d’Arenys de Munt

riera_arenys_de_munt_280x87.jpgEl Ministeri d’Administracions Públiques ha donat llum verda al projecte d’urbanització de la Riera presentat per l’Ajuntament d’Arenys de Munt al Fons Estatal d’Inversió Local

El Ministeri d’Administracions Públiques ha donat llum verda al projecte d’urbanització de la Riera presentat per l’Ajuntament d’Arenys de Munt al Fons Estatal d’Inversió Local.

Projecte

El projecte d’urbanització de les voreres i serveis de la Riera d’Arenys de Munt, en el tram comprès entre la Rambla Francesc Macià i Riera i Penya, compta amb un pressupost d’1.381.738 euros.

Professionals

Segons informa el consistori arenyenc, l’Ajuntament donarà prioritat a les empreses que contractin professionals de la zona i que, per aquest motiu, és important tenir en compte que caldrà estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Reunió

Per altra banda, representants del consistori es van reunir la setmana passada amb empresaris locals per donar-los la informació necessària perquè puguin presentar-se, si ho desitgen, a les obres que sortiran a concurs properament.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris