dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aproven la constitució del Govern Territorial de Salut del Maresme Central

hospital_de_mataro_280x87_09.jpgEl Govern de la Generalitat ha aprovat avui dimarts la constitució del Govern Territorial de Salut del Maresme Central i n’ha aprovat els Estatuts. Segons el Govern, la creació d’aquest consorci "és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català".

hospital_de_mataro_800x600_03.jpgEl Govern de la Generalitat ha aprovat avui dimarts la constitució del Govern Territorial de Salut del Maresme Central i n’ha aprovat els Estatuts. Segons el Govern, la creació d’aquest consorci "és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català".

Món local

L’ens té com a objectiu prioritari incrementar la participació del món local en la direcció i la gestió del sistema sanitari, creant un marc de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat i els ens locals en matèria de planificació i prevenció de la salut.

Consorci

Aquest Consorci s’estableix entre el Departament de Salut, el Servei Català de la Salut, i els municipis d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Òrrius, Premià de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Arenys de Mar i Arenys de Munt. Amb aquests, ja són 31 els Governs Territorials constituïts dels 37 previstos.

Notícies relacionades:

Impulsen el Govern Territorial de Salut de l’Alt Maresme i la Selva Marítima

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris