dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aproven les actuacions del Fons Estatal d’Inversió Local de Cabrils

cabrils_280x87_viquipedia.jpgEl govern central ha admès totes les propostes fetes per l’Ajuntament de Cabrils del Fons Estatal d’Inversió Local. Les actuacions aprovades rehabilitaran carrers i equipaments del municipi.

El govern central ha admès totes les propostes fetes per l’Ajuntament de Cabrils del Fons Estatal d’Inversió Local. Les actuacions aprovades rehabilitaran carrers i equipaments del municipi.

Pressupost

Les obres que el consistori va sol·licitar a través del fons són l’arranjament i pavimentació del carrers del nucli urbà (amb una inversió total de 530.976 euros), les obres de rehabilitació del carrer Emili Masriera (155.720 euros), les masoveries del Mas Maria (400.619 euros) i l’edifici del Museu Municipal Ca la Lluïsa (98.148 euros). El Fons Estatal d’Inversió Local que li pertoca a Cabrils en base a la seva població ascendeix a un import total d’1.185.467 euros.

Adjudicacions

Properament, el consistori anunciarà la licitació d’aquestes actuacions i les persones interessades disposaran d’un període de 13 dies per a presentar les pliques. Durant el mes de febrer les pliques seran obertes i es procedirà a l’adjudicació de l’execució.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris