dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aproven una petició de CiU per accelerar la connexió entre l’autopista C-32 amb el CAT de Teià

cat_teia_280x87.jpgEl Parlament de Catalunya accelerarà les converses per impulsar la construcció d’un pas que connectarà l’àrea de descans de l’autopista C-32 amb el Centre d’Acollida Turística de Teià (CAT) que s’inaugurarà el proper 20 de juny.

El Parlament de Catalunya accelerarà les converses per impulsar la construcció d’un pas que connectarà l’àrea de descans de l’autopista C-32 amb el Centre d’Acollida Turística de Teià (CAT) que s’inaugurarà el proper 20 de juny.

Petició

Aquesta petició, acceptada per la Comissió de Política Territorial i Obres Públiques del Parlament Català, ha estat defensada pel diputat maresmenc de CiU, Benet Maimí, qui ha reclamat accelerar les converses entre els agents implicats en la futura construcció d’aquest pas.

Compromisos

Maimí va demanar al govern català que doni resposta als ajuntaments de Teià, el Masnou i Alella "davant la dilació dels compromisos adquirits per la concessionària de l’autopista, ACESA, a l’hora d’assumir la construcció d’una passarel·la des de l’àrea de descans de la C-32". Aquest pas suposaria una gran extensió d’aparcament que podrien utilitzar els usuaris del CAT, del que en destaca el celler romà de Vallmora.

Crítiques

Segons el diputat maresmenc de CiU, "la prova pilot del primer CAT de Catalunya es pot veure enterbolida per la manca de compromís dels agents implicats, sobretot de la conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa, de la direcció general de Turisme i de l’empresa ACESA, que fins ara han deixat sense resposta les peticions dels ajuntaments afectats", ha dit. Per Maimí, aquesta connexió "té la seva complexitat" però va criticar, segons comenta, "la tàctica dilatòria del departament de Política Territorial d’Obres Públiques de la Generalitat, a l’hora d’impulsar i informar sobre el procés d’execució de projectes que són vitals pels municipis petits".

Agraïment

Benet Maimí va celebrar ahir dilluns que els partits que donen suport al govern (PSC-ERC i ICV) accedissin a obrir les converses "de forma immediata" per cercar, si s’escau, "una solució de petit format". El diputat de CiU també va agrair l’anunci a darrera hora de la diputada Dolors Clavell (ICV-EA), sobre l’inici de les converses per solucionar la connexió entre el CAT i l’autopista.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris