dimarts, 27 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ara ve la festa!

invitacio_ii_premi_blocs_de_diari_maresme_2009.jpgEl passat 1 d’octubre, Diari Maresme va tancar les votacions per als cinc finalistes de cada categoria dels "II Premi Blocs del Maresme". En total, 565 vots dels lectors i lectores de Diari Maresme, un 40% més que l’any passat, han decidit els blocs guanyadors d’aquesta nova edició.

Una de les característiques d’aquesta nova edició del Premis Blocs Maresme ha estat la gran igualtat en les votacions entre la majoria dels blocs finalistes, especialment entre els dos primers classificats de cada categoria.

Ara, per donar a conèixer els noms dels blocs guanyadors, l’auditori de Can Comas de Pineda de Mar acollirà el proper 24 d’octubre, a dos quarts de 7 de la tarda, la celebració del tercer aniversari de Diari Maresme, en un acte obert i gratuït per a tothom, i on també es farà el corresponent lliurament de premis.

Està previst que facin entrega dels guardons l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, el seu director, Ramon Texidó, el Secretari General de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, i el cap de màrqueting i publicitat de Caixa Laietana, Joan Herrero. Al finalitzar l’acte, totes les persones assistents estan convidats a un piscolabis. Ara ve la festa!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris