dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar aconsegueix per primera vegada una Bandera Blava entre 11 platges del Maresme

platja_280x87_09.jpgLa platja del Cavaió d’Arenys de Mar ha estat distingida amb la Bandera Blava 2009 de qualitat de les platges. Onze platges del Maresme han assolit enguany aquest distintiu.

platja_garbi_calella_800x600.jpgLa platja del Cavaió d’Arenys de Mar ha estat distingida amb la Bandera Blava 2009 de qualitat de les platges. Onze platges del Maresme han assolit enguany aquest distintiu.

Maresme

La resta de platges del Maresme que han assolit un any més aquest distintiu són Malgrat de Mar (Centre), Pineda de Mar (Pescadors-La Riera), Calella (Garbí i Gran de Calella), Sant Pol de Mar (Sant Pol i Platjola-Escaletes), Canet de Mar (Canet), Caldes d’Estrac (Dels tres Micos), Sant Vicenç de Montalt (S.Vicenç de Montalt) i El Masnou (Ocata). En total, onze platges del Maresme han assolit enguany aquest guardó.

Bandera Blava

La Bandera Blava és un distintiu internacional que concedeix anualment la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) a platges i ports esportius com a símbol identificatiu d’una alta qualitat ambiental i uns bons serveis i seguretat. Aquest guardó reconeix i estimula l’esforç dels ajuntaments per aconseguir que les platges del seu municipi compleixin determinats criteris normatius, de neteja i seguretat, i una informació i gestió ambiental adequades. Segons els responsables d’aquest distintiu, "l’objectiu és garantir que s’hi respecten les condicions higièniques, sanitàries i ambientals que la legislació vigent exigeix per a la seguretat i el benestar dels seus usuaris".

3a platja

Aquesta és la primera vegada que Arenys de Mar aconsegueix aquesta distinció per a les platges, concretament la platja del Cavaió, també coneguda com la tercera platja.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris