diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar arrenca la consulta popular amb el vot anticipat

La població d’Arenys de Mar ja pot votar anticipadament a la consulta popular per la independència del proper 13 de Desembre.

vot_anticipat_arenys_.jpgLa població d’Arenys de Mar ja pot votar anticipadament a la consulta popular per la independència del proper 13 de Desembre.

Vot anticipat

La comissió organitzadora de la consulta per la independència, Arenys de Mar decideix, ha informat que col·locarà, avui divendres 4 i demà dissabte 5 de desembre, en el local de la Riera Bisbe Pol número 114, una urna de vot anticipat, en horari de 10 del matí a les 2 del migdia i de 4 de la tarda a les 8 del vespre, "per a facilitar la participació i acostar el referèndum a la població", manifesten.

Requeriments

Segons informa la Comissió, per poder votar és necessari tenir més de 16 anys, acreditar la residència a la població a través d’un certificat d’empadronament, DNI o passaport, permís de conducció o de residència. Amb el vot anticipat, els membres d’Arenys de Mar Decideix volen facilitar la possibilitat d’exercir el vot a tots aquells ciutadans que per raons diverses no puguin fer-ho el proper dia 13 de desembre.

Activitats

A banda d’aquesta iniciativa, la plataforma ha organitzat un acte de Catalunya Acció amb el seu president executiu, Santiago Espot. La trobada tindrà lloc, avui divendres, a la sala noble de l’edifici el Calisay. També, la plaforma arenyenca ha organitzat un concert jove, previst per aquest dissabte 5 de desembre, a partir de les 7 de la tarda fins a les 12 de la nit, a la sala polivalent del Calisay, on hi participaran grups joves de la població i rodalies. Finalment, la plataforma celebrarà el proper divendres, 11 de Desembre, un acte de final de campanya on hi participaran representants de les diverses forces polítiques de la població, on en destaquen la presència de Ciutadans per Catalunya.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris