dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar celebra el 125è aniversari de l’Ateneu Arenyenc

ateneu_arenyenc_280x87.jpgL’Ateneu Arenyenc celebrarà el proper 9 de setembre els 125 anys de la seva fundació. Enguany, la junta de l’entitat ha preparat un programa d’activitats per a commemorar aquesta efemèride.

L’Ateneu Arenyenc celebrarà el proper 9 de setembre els 125 anys de la seva fundació. Enguany, la junta de l’entitat ha preparat un programa d’activitats per a commemorar aquesta efemèride.

1ª activitat

La primera activitat preparada tindrà lloc el proper dissabte 14 de febrer, a les 12 h. del migdia, amb la visita el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, a la seu de l’Ateneu.

Parlaments

La trobada de dissabte comptarà també amb els parlaments de l’alcalde, Ramon Vinyes, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pere Joan Pujol, i del president de l’Ateneu Arenyenc, Pere Riera.

Altres activitats

Durant l’acte es presentarà la programació especial prevista per aquest any, que inclou la publicació d’un llibret-opuscle que explicarà el procés de fundació de l’Ateneu, creat l’any 1884, i que actualment compta amb mig miler de socis. Altres activitats del programa són, entre d’altres, la celebració de concerts especials, dinars de germanor, l’organització de la Primera Trobada de Cançó de Taverna i Havaneres, i un sopar de gala.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris