dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar connecta amb xarxa de banda ampla els seus edificis municipals

calisay_280x87.jpgEls treballs de connexió amb xarxa de banda ampla d’una part dels edificis municipals d’Arenys de Mar estan a punt de finalitzar.

arenys_de_mar_calisay_800x600.jpgEls treballs de connexió amb xarxa de banda ampla d’una part dels edificis municipals d’Arenys de Mar estan a punt de finalitzar.

Connexions

Concretament, les obres que s’han dut a terme han permès connectar l’edifici de l’Ajuntament de la Riera amb el Centre Cultural Calisay, la Residència Geriàtrica, Serveis Socials i la Policia Local. Es preveu que a finals d’any, quan finalitzin les obres del carrer de l’Església, també quedaran connectats els museus i el Teatre Principal.

Fibra òptica

La connexió actual al municipi és a través d’antenes Wimax. Ara, amb la connexió de fibra òptica millorarà la seguretat i també l’ample de banda. Segons fonts municipals, "totes aquestes millores estaven contemplades al Programa d’Actuació Municipal d’aquest mandat, on parla del desplegament d’una infraestructura municipal de comunicacions electròniques". El consistori arenyenc també ha informat que aquestes actuacions es fan aprofitant les obres que una empresa de telecomunicacions ha fet al municipi i l’Ajuntament només ha hagut de fer-se càrrec del cost que suposa connectar la banda ampla amb l’entrada dels edificis.

per Redacció | Foto: Diari Maresme (Arxiu)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris