divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Arenys de Mar Decideix’ denuncia la desaparició dels cartells de la consulta sobre la independència

riera_arenys_de_mar_280x87.jpgLa Comissió Arenys de Mar Decideix, organitzadora d’una Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya, ha denunciat que han desaparegut la meitat dels cartells que van penjar als plafons informatius del municipi.

cartell_arenys_de_mar_decideix_.jpgLa Comissió Arenys de Mar Decideix, organitzadora d’una Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya, ha denunciat que han desaparegut la meitat dels cartells que van penjar als plafons informatius del municipi.

45 plafons

Aquests cartells, penjats ahir dimarts, a les 9 del vespre, informaven sobre la xerrada que tindrà lloc el proper dissabte 21 de novembre, a les 19.30 h., a la Biblioteca Pare Fidel Fita d’Arenys de Mar, com inici campanya per a la Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya del proper 13 de desembre. Segons informen els membres de la Comissió, "els cartells desapareguts estaven col·locats als 45 plafons de la Riera, centre neuràlgic d’Arenys de Mar, i van ser col·locats amb previ permís de l’Ajuntament".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris