diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Arenys de Mar Decideix’ es reuneix amb la comunitat musulmana del municipi

musulmans_arenys_de_mar_280x87.jpgLa Comissió d’"Arenys de Mar Decideix" es va reunir ahir divendres, 4 de desembre, a la mesquita del municipi, amb representants de la comunitat musulmana d’Arenys de Mar.

La Comissió d’"Arenys de Mar Decideix" es va reunir ahir divendres, 4 de desembre, a la mesquita del municipi, amb representants de la comunitat musulmana d’Arenys de Mar.

Colom

Va iniciar la trobada Àngel Colom, secretari d’Immigració de CDC, fent un repàs als drets històrics de la nació catalana mil·lenària, de la llengua com a factor definitiu d’integració i del dèficit fiscal que afecta tots els catalans, independentment de llur origen. Colom també va explicar quina és la situació dels partits polítics catalans en referència al procés de consultes i, finalment, va acabar demanant la participació "entusiasta i majoritària" a la consulta arenyenca.

Condicions del vot

Per la seva banda, Viol Quer, membre de la Comissió, va explicar amb detall les condicions del vot, lliurant als assistents material gràfic imprès per a remarcar-les. Finalment, Mustafa El-Fadedi, representant de la comunitat musulmana d’Arenys, va continuar les explicacions alternant la llengua àrab amb el català i castellà.

400 persones

Durant la reunió es va exhortar als representants de la comunitat musulmana a difondre la consulta entre tots els seus membres que, segons els càlculs amb els que treballa l’organització, són unes 400 persones amb dret a vot.

Nova reunió

La trobada va durar una hora i en la mateixa es va decidir que el proper divendres, 11 de desembre, aprofitant la màxima concurrència de fidels a la Mesquita, hi haurà una nova reunió informativa amb bona part de la comunitat musulmana arenyenca.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris