divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar demana a Joan Rangel que acceleri les obres pendents

rangel_a_arenys_de_mar_280x87.jpgEl Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel, va visitar aquest dilluns Arenys de Mar. Rangel es va reunir amb l’equip de Govern municipal amb qui va repassar les obres pendents al municipi.

El Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel, va visitar aquest dilluns Arenys de Mar. Rangel es va reunir amb l’equip de Govern municipal amb qui va repassar les obres pendents al municipi.

Assumptes

A la trobada es van tractar assumptes que afecten el municipi maresmenc, com ara millores en la xarxa de comunicacions terrestres i ferroviàries que passen per Arenys de Mar, així com assumptes que tenen a veure amb la demarcació de Costes.

Rotonda

Durant la reunió, el consistori arenyenc va informar de la futura construcció d’una rotonda al rial del Sepí, – obra ja adjudicada – que ordenarà i millorarà l’accessibilitat del centre comercial amb la carretera N-II. En aquest sentit, el govern d’Arenys, encapçalat per l’alcalde, Ramon Vinyes, va demanar a Joan Rangel que les obres del giratori es facin el més aviat possible.

Infraestructures

En relació a les noves infraestructures, l’Ajuntament va demanar que el pas subterrani que s’ha de construir per poder accedir des de l’estació de tren a les diferents andanes, es replantegi per poder-lo perllongar i fer-lo arribar fins a la platja, d’acord amb un projecte encarregat pel propi consistori.

Licitacions

Per últim, el Delegat del Govern també va atendre les peticions de desencallar el projecte de l’espigó del final de la Riera per consolidar la platja i el port, la necessitat d’accelerar la creació del Camí de Mar i l’inici de les obres d’urbanització del passeig marítim que unirà la Muclera amb la Riera de Caldes. En aquest sentit, Joan Rangel es va comprometre a desencallar el conjunt de les propostes, especialment les que compten amb licitació d’obres.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris