dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar edita una guia d’autores del municipi

cataleg_autores_280x87.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Mar, a través de la regidoria de la Dona, i la Biblioteca P.Fidel Fita han editat la guia d’escriptores i il·lustradores del municipi. Es tracta d’un recull d’autores arenyenques que han deixat la seva petjada en el món editorial.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar, a través de la regidoria de la Dona, i la Biblioteca P.Fidel Fita han editat la guia d’escriptores i il·lustradores del municipi. Es tracta d’un recull d’autores arenyenques que han deixat la seva petjada en el món editorial.

Presentació

A la presentació de la guia, que tindrà lloc el proper 24 d’abril, a les 8 del vespre, a la Sala d’actes de la Biblioteca, hi haurà una taula rodona amb les autores citades a la guia.

Noms d’autores

Entre els noms d’autores arenyenques que s’han inclòs hi ha Teresa d’Arenys, Assumpció Ribas, Cristina Busquets, Cristina Fernández Cubas, Nathalie Pons, Mònica Doy, Pilar Vélez, Magda Bertran, Esyllt Thomas Lawrence, Teresa Macià, Noemí Bibolas, Tiona Solé, Carme Buxalleu, Assumpció Maresma, Marta del Castillo, Núria Nogueras i Elvira Elias.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Quim Mateu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris